Platina

15 mei, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel door Abke Haring | Zuidpool & Toneelhuis. “Het spel tussen beheersing en controleverlies dat Haring speelt, spiegelt het centrale thema van PLATINA. Het maakt de voorstelling haar meest verpletterende werk in jaren”, schreef NRC Handelsblad over het intieme duet van Abke Haring en Koen van K...

Lees meer

Toneel door Abke Haring | Zuidpool & Toneelhuis.

“Het spel tussen beheersing en controleverlies dat Haring speelt, spiegelt het centrale thema van PLATINA. Het maakt de voorstelling haar meest verpletterende werk in jaren”, schreef NRC Handelsblad over het intieme duet van Abke Haring en Koen van Kaam in een viersterrenrecensie.

Daarmee verwoordde de krant de diepe bewondering die werd gevoeld door de pers en de jury van zowel het Nederlands als het Vlaams Theaterfestival waarvoor PLATINA in 2018 werd geselecteerd. Twee mensen doen een poging tot een gesprek, voor zover dat mogelijk is, terwijl een indringende soundscape hun gedachtewendingen op de voet volgt. Woorden als grens van stilte. Onontkoombaar, dwingend en misschien zelfs genezend. Hij straalt een granieten geslotenheid uit, terwijl de vrouw wanhopig contact zoekt. “Aangrijpend en mooi.” (de Volkskrant ????)

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 20:15 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 22.50
CJP : € 12.50

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl

€ 22,50