Plien & Bianca - En nu dan?

7 december, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ze staan al jaren aan de top van de Nederlandse komedie, ze vormen bijna een genre opzich: Plien & Bianca! De dames staan garant voor meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. Het vorige programma ontving lovende recensies en een nominatie voor de Poelifinario 2015. Hun zevende the...

Lees meer

Ze staan al jaren aan de top van de Nederlandse komedie, ze vormen bijna een genre opzich: Plien & Bianca! De dames staan garant voor meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. Het vorige programma ontving lovende recensies en een nominatie voor de Poelifinario 2015. Hun zevende theaterprogramma kon daarom niet uitblijven en gaat gelukkig toch nog een jaartje door.

Wat staat ons te wachten? Een onvergetelijke stoet aan typeringen en een unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je even voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, Changing of the Guard en een kanon. Voeg daar turboverkledingen en een majestueus decor aan toe en je hebt een avondje heerlijk lachen met Plien en Bianca.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 7 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 33.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl