Plien & Bianca - En nu dan?

21 september, Theater Sneek in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret door Plien & Bianca. Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Ook in Theater Sneek zijn Plein & Bianca steevast uitverkocht. In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes en nemen de dames j...

Lees meer

Cabaret door Plien & Bianca.

Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie. Ook in Theater Sneek zijn Plein & Bianca steevast uitverkocht.

In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca.
Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door?, van het succesvolle duo zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario 2015 en uitverkochte zalen.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 21 september 2022 : vanaf 20:15

Toelichting: verplaatst van 9 december

Prijzen

Volwassenen : € 34.00

Waar is het?

Theater Sneek
Westersingel 28
8601 GR SNEEK
0515 431400
www.theatersneek.nl
info@theatersneek.nl