Pocket La Boheme

29 oktober, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In deze pocketopera van 75 minuten heeft regisseur Christian Carsten Puccini’s hartverscheurende opera La Bohème teruggebracht tot de kern. Tijdloos en onweerstaanbaar liefdesverhaal over een aantal levenslustige bohemiens en de ontreddering die de tragische dood van één van hen teweegbrengt. In d...

Lees meer

In deze pocketopera van 75 minuten heeft regisseur Christian Carsten Puccini’s hartverscheurende opera La Bohème teruggebracht tot de kern.

Tijdloos en onweerstaanbaar liefdesverhaal over een aantal levenslustige bohemiens en de ontreddering die de tragische dood van één van hen teweegbrengt.

In deze pocketopera van 75 minuten heeft regisseur Christian Carsten Puccini’s hartverscheurende opera La Bohème teruggebracht tot de kern: we maken het noodlottige liefdesverhaal van Rodolfo en Mimì van heel dichtbij mee. Deze pocketopera bevat alle geliefde aria’s, is als een emotionele achtbaan en zorgt ervoor dat je 75 minuten lang op het puntje van je stoel zit.

In La Bohème zien we hoe een stel jonge levenslustige bohemiens keihard getroffen wordt door de catastrofe die de dood van één van hen teweegbrengt. Componist Giacomo Puccini vormde alledaagse emoties om tot hartverscheurend mooie muziek, met als één van de bekende hoogtepunten de aria Che gelida manina: het moment waarop het liefdesspel tussen Rodolfo en Mimì begint.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader