Podium Connect

21 mei, Podium Zuidhaege in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Podium Connect biedt een podium aan podiumkunstenaars binnen het AZC Assen en koppelt deze aan podiumkunstenaars binnen Podium Zuidhaege. In een traject van 6 weken werken nieuwkomers die verblijven in het AZC Assen samen met Assense podiumkunstenaars in verschillende kunstdisciplines. In dit coachi...

Lees meer

Podium Connect biedt een podium aan podiumkunstenaars binnen het AZC Assen en koppelt deze aan podiumkunstenaars binnen Podium Zuidhaege. In een traject van 6 weken werken nieuwkomers die verblijven in het AZC Assen samen met Assense podiumkunstenaars in verschillende kunstdisciplines. In dit coaching traject ontdekken de kunstenaars hun eigen expressieve kwaliteiten en ontwikkelen zij vertrouwen in hun eigen kunnen.

De uitkomst van deze creatieve samenwerkingen presenteren zij op 21 mei in een avond vol muziek, theater, dans en performance art. Naast live performances geeft dit gratis evenement ook een inkijkje in het maakproces.

Tijdens Podium Connect ontwikkelen nieuwkomers hun krachten op het gebied van expressie en leggen zij contact met andere podiumkunstenaars uit Assen. Podium Connect is een samensmelting van culturen en kunstdisciplines.

Aanleiding Podium Connect
Bewoners van het AZC Assen leven achter een hek deels afgesloten van de buitenwereld. De bewoners van het AZC zijn echter ook bewoners van Assen. Samenleven en -wonen begint in eerste instantie bij het leren kennen van de andere cultuur, leefgewoontes, waarden en normen, en hierover van gedachten wisselen vaak door middel van taal. Podium Zuidhaege wil een actieve bijdrage leveren aan het in contact brengen van verschillende bevolkingsgroepen van Assen met kunst & cultuur als middel.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 21 mei 2022 : 19:30 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: reserveren verplicht via de website.

Waar is het?

Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ ASSEN
06 42943213
www.podiumzuidhaege.nl
info@podiumzuidhaege.nl

gratis