Politie Orkest Noord-Nederland

27 november, De Nieuwe Kolk in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Politie Orkest Noord-Nederland (PONN) geeft op zondag 27 november een presentatieconcert in de Van Gorcumzaal (kleine zaal) van Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Het concert begint om 14.00 uur, eindigt non-stop om ca. 15.15 uur en is gratis toegankelijk. Het PONN bestaat uit 45 enthousiaste poli...

Lees meer

Het Politie Orkest Noord-Nederland (PONN) geeft op zondag 27 november een presentatieconcert in de Van Gorcumzaal (kleine zaal) van Theater De Nieuwe Kolk in Assen. Het concert begint om 14.00 uur, eindigt non-stop om ca. 15.15 uur en is gratis toegankelijk.
Het PONN bestaat uit 45 enthousiaste politiemensen uit de drie noordelijke provincies en is het muzikale visitekaartje van de politie Eenheid Noord-Nederland. De muzikanten zijn professionele politiemensen die voor hun hobby en in hun vrijetijd muziek maken en burgermuzikanten die door de politie zijn aangesteld als politievrijwilliger-muziek.

Het PONN is een fanfareorkest en representeert de politie met muziek tijdens bijvoorbeeld beëdigingen, diploma-uitreikingen, herdenkingen, open dagen en relatieconcerten.

Op zondag 27 november presenteert het PONN zich met een breed, divers en afwisselend repertoire. Zo krijgt iedereen een goede indruk van de musicerende politiemensen, het orkest en de mogelijkheden van het orkest. Composities uit het repertoire voor blaasorkest, maar ook klassiekere werken en (het andere uiterste) werken uit het pop- en lichte muziek repertoire staan op het programma.

Een ontspannen en klankrijke middag, waar iedereen met gezin, familie of vrienden van harte welkom is !

Gratis concert. Wel vooraf kaarten reserveren via: management@ponn.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

gratis