Polyphonic

12 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vijftien topmuzikanten brengen drum & bass op een unieke manier! De energie van elektronische muziek en de authenticiteit van live performances worden met Polyphonic samengebracht. Na een succesvolle eerste show in Doornroosje trekt dit nieuwe collectief het land door en komen ze voor een show naar ...

Lees meer

Vijftien topmuzikanten brengen drum & bass op een unieke manier! De energie van elektronische muziek en de authenticiteit van live performances worden met Polyphonic samengebracht. Na een succesvolle eerste show in Doornroosje trekt dit nieuwe collectief het land door en komen ze voor een show naar Simplon!

In 2019 werd componist Tijmen Veltman een internetfenomeen met klassieke pianocovers van drum & bass hits. Om het genre te verbreden heeft hij nu samen met Fiber een show geschreven waarin drum & bass wordt gekruist met een wijd aantal genres: van jazz, latin en soul tot hiphop, rock en metal. Veltman werkt hierin samen met onder andere bekende producer Fred V en Phion Orkest. Onlangs kwam de release van hun versie van ‘Tommy’s Theme‘ en deze werd gelijk opgepikt door Noisia.

Verwacht een multi-genre feest met hits van onder andere Pendulum, Eminem, deadmau5, Chase & Status en Sub Focus!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 12 november 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 23.50 € 23.50

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 23,50