Pompoen plukdagen

8 oktober t/m 9 oktober, Brede School de Meerkant in OOSTWOLD (OLDAMBT)

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Trek je laarzen aan en kom je eigen pompoenen plukken in de Oldambtster klei. Wie wil dat nou niet beleven?! Plezier voor jong en oud! Ons bedrijf teelt ook dit jaar weer pompoenen, de pompoenen zijn volledig biologisch geteeld en vol van smaak. Dit jaar telen we diverse soorten pompoenen. De tradi...

Lees meer

Trek je laarzen aan en kom je eigen pompoenen plukken in de Oldambtster klei. Wie wil dat nou niet beleven?! Plezier voor jong en oud!

Ons bedrijf teelt ook dit jaar weer pompoenen, de pompoenen zijn volledig biologisch geteeld en vol van smaak. Dit jaar telen we diverse soorten pompoenen. De traditionele Halloween pompoen, deze is zeer geschikt voor uithollen en leuk om neer te zetten als decoratie bij bijvoorbeeld de voordeur. De Uchiki Kuri, deze pompoen is vol van smaak en heerlijk voor in de soep of om mee te bakken. De magnetron mix hebben wij dit jaar voor het eerst. In 5 á 7 minuten heb je een heerlijke pompoen uit de magnetron of oven klaar. De laatste soort die wij hebben bestaat uit meerdere soorten, dit is een mengsel van 5 mooie grijze pompoenen die lekker zijn om verwerken in gerechten, maar ook erg mooi om als decoratie neer te zetten. Tijdens de pompoen plukdagen kunt u zelf prachtige pompoenen komen uitzoeken.

Als u klaar bent met plukken, bent u van harte welkom om de markt te bezoeken. Hier staan meer dan 25 standhouders te pronken met hun kraam en verkopen verschillende, heerlijke, verse streekproducten, handwerk, woonaccessoires, koffie/thee en allerlei lekkernijen.
Terwijl u rustig over de markt wandelt, kunnen de kinderen tegen een kleine vergoeding lekker knutselen. Er zijn verschillende leuke kinderactiviteiten, zoals bijvoorbeeld het uithollen van een pompoen en pimp je pompoen. Ook zijn er spelletjes te doen op het veld, kortom genoeg vertier voor een gezellig dagje uit met het hele gezin.

U kunt de plukdagen bezoeken zowel met de auto, fiets als wandelend. U kunt uw auto en fiets gratis parkeren op de daarvoor aangewezen parkeerplaatsen. Vervolgens volgt u de looplijnen richting het plukveld en/of de markt.

Bij aankomst op het plukveld krijgt u een korte uitleg over hoe het beste een pompoen te plukken. Het is verstandig om zelf een snoeischaar en een stevige (grote) tas mee te nemen. Bent u van plan om heel veel pompoenen te plukken? Geen enkel probleem, er staan enkele kruiwagens op het veld waar u gebruik van mag maken om de pompoenen naar uw auto te brengen. Zowel het pompoenveld en de markt zijn gratis toegankelijk en kunnen ook apart van elkaar bezocht worden.

Locatie: U kunt ons vinden aan de Huningaweg 19 te Oostwold (Oldambt)

We hopen jullie allemaal te verwelkomen op 8 en 9 oktober 2022!!

Entree is gratis, er wordt alleen betaald voor de pompoenen die je plukt en meeneemt.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 10:30 - 16:00
zo 9 oktober 2022 : 10:30 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Brede School de Meerkant
Huningaweg 8
9682 PB OOSTWOLD (OLDAMBT)

gratis