Pompoenverkoop en streekroute

18 september, Tikk Dagbesteding in BITGUMMOLE

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tikk dagbesteding organiseert een pompoenverkoop. Daarnaast is er een streekroute uitgezet door Bitgum en Bitgummole met een groot aantal deelnemers. De route kan fietsend of te voet worden afgelegd. Naast pompoenen, pompoenbloemstukken en kalebassen kan je op de route ook streekproducten zoals ja...

Lees meer

Tikk dagbesteding organiseert een pompoenverkoop.

Daarnaast is er een streekroute uitgezet door Bitgum en Bitgummole met een groot aantal deelnemers. De route kan fietsend of te voet worden afgelegd. Naast pompoenen, pompoenbloemstukken en kalebassen kan je op de route ook streekproducten zoals jam, eieren, aardappelen, groente en honing verkrijgen.

Er is een tuin opengesteld met beelden en een open atelier ‘By Klas’ met schilderkunst.

Voor de trek onderweg kan je terecht bij Fol Fjoer voor een lekkere hap van de BBQ en de theetuin+ cadeauwinkel By Mosk is ook open voor bezoekers. In Bitgum kan je genieten van Turkse en Indonesische specialiteiten zoals loempia’s en baklava.

Ook Dykstra State met vleespakketten en andere diverse producten is van de partij.

Cornelis Terpstra stelt zijn werkplaats open voor bezoekers. Met de speciale fietsschoenen die hij ontworpen en gemaakt heeft is er dit jaar gelijk twee keer olympisch goud gewonnen.

Neem ook een kijkje in de werkplaats van Leer en Leuks waar handgemaakte leren tassen en andere accessoires gemaakt en verkocht worden.’
Primeur voor deze dag is dat de plannen voor het project “Rûnom de Kûm” worden gepresenteerd. (de herinrichting van het terrein achter de sportvelden tussen Bitgum en Bitgummole). Geïnteresseerden wordt het plan uitgelegd, het kan worden ingekeken en er kunnen vragen worden gesteld. Als het weer het toelaat kan er ook een kijkje worden genomen op het terrein.

De deelnemers van de streekroute zijn te herkennen aan oranje ballonnen. Het actuele aanbod is te zien op de facebookpagina van Tikk.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 18 september 2021 : 10:00 - 16:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Tikk Dagbesteding
JH Van Aismawei 43
9045 PG BITGUMMOLE

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader