Popquiz 2000 Live!

30 december, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Van Kerstnacht tot Oudejaarsnacht slingert Radio 2 traditiegetrouw de Top 2000 de ether in. Hierin worden de bij stemming tweeduizend populairst bevonden liedjes aller tijden achter elkaar gedraaid. De decembereditie van onze popquiz staat daarom weer volledig in het teken van deze lijst der lijsten...

Lees meer

Van Kerstnacht tot Oudejaarsnacht slingert Radio 2 traditiegetrouw de Top 2000 de ether in. Hierin worden de bij stemming tweeduizend populairst bevonden liedjes aller tijden achter elkaar gedraaid. De decembereditie van onze popquiz staat daarom weer volledig in het teken van deze lijst der lijsten.

Met behulp van liveband Wieke Rocks en aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen, nemen de deelnemers het in zeven rondes tegen elkaar op. Let op, tijdens deze epische quiz vallen er leuke Top 2000-prijzen te winnen en natuurlijk vrijkaarten voor een concert naar keuze in Iduna.

Luister jij tussen kerst en oud & nieuw dag en nacht naar Radio 2? Weet jij bijvoorbeeld het antwoord op vragen als “Wie is Mr. Mojo Risin”? Of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Doe dan mee!

Tickets kosten € 8,- voor een team van maximaal drie personen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 30 december 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 8.00 € 8.00

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 8,00