Popquiz Live

16 juli, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vrijdag 16 juli is het weer tijd voor Iduna’s popquiz Live! Aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen kunnen deelnemers het vandaag tegen elkaar opnemen om te bepalen wie DE popkenner van Drachten is. In deze epische popstrijd vallen daarnaast ook leuke prijzen te verdiene...

Lees meer

Vrijdag 16 juli is het weer tijd voor Iduna’s popquiz Live! Aan de hand van muziekfragmenten, beeldfragmenten en algemene vragen kunnen deelnemers het vandaag tegen elkaar opnemen om te bepalen wie DE popkenner van Drachten is. In deze epische popstrijd vallen daarnaast ook leuke prijzen te verdienen zoals vrijkaarten voor een concert naar keuze.

Thema voor deze editie van de popquiz live is de zomer. Onze quizmasters en live band Kings of Diamonds zijn daarom de annalen ingedoken om de dikste zomerhits te achterhalen en om te toveren tot herkenbare doch lastige quizvragen! Dus hou jij ook zo van The Summertime, when the weather is hot? Ben jij bekend met sex on the beach? Hou je van boys boys boys? Of ben je meer van de Coco Jambo?! Ga dan Surfin USA dans de Lambada en reis op 16 juli af naar Iduna!

Liveband vandaag is Kings of Diamonds. Deze energieke, frisse partyband uit Drachten heeft al meerdere malen de tent plat gespeeld in Iduna en heeft speciaal voor vandaag een geheel nieuw repertoire ingestudeerd. Verwacht dikke mashups, en korte doch herkenbare snippets van vele zomerhits.

Hou jij wel van een portie zomerse muziek of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Geef je dan op! Deelname kost € 8,- per team van maximaal 2 personen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 juli 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 8.00 € 8.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 8,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader