Popquiz

25 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gratis toegankelijke popquiz Ben jij dé popkenner van Drachten en omstreken? Tijdens Iduna’s Popquiz kunnen diverse teams het tegen elkaar opnemen tijdens deze epische popstrijd. Naast de eer vallen er ook leuke prijzen te verdienen zoals vrijkaarten voor concerten of ludieke pop-items. Vele diept...

Lees meer

Gratis toegankelijke popquiz

Ben jij dé popkenner van Drachten en omstreken?
Tijdens Iduna’s Popquiz kunnen diverse teams het tegen elkaar opnemen tijdens deze epische popstrijd. Naast de eer vallen er ook leuke prijzen te verdienen zoals vrijkaarten voor concerten of ludieke pop-items. Vele diepte- en hoogtepunten uit de rijke popgeschiedenis zullen voorbijkomen tijdens de quiz waarbij je naast aan algemene vragen vooral aan geluidsfragmenten, videoclips, lyrics en albumhoezen moet denken en wie weet moet je als deelnemer zelf ook nog het podium op! Interactiviteit staat centraal in deze uitdagende popstrijd met een knipoog.
Weet jij het antwoord op vragen als “Wie is Mr. Mojo Risin”? Kan jij de lijst der lijsten wel dromen? Of ben je een wandelende muziekencyclopedie en denk jij dat je het in je hebt om deze quiz te winnen? Geef je dan op! Deelname kan alleen of in teams van maximaal 3 personen. Deelname is gratis. Opgave kan via info@iduna.nl of op de avond zelf aan de bar. Let op: in verband met beperkte ruimte als gevolg van de corona-maatregelen raden wij aan om je op te geven als jij met je team verzekerd wilt zijn van een plaats.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 september 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader