Popronde Groningen

13 oktober, Centrum in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Dit jaar strijkt Popronde Groningen neer op donderdag 13 oktober. Met een spetterende line-up kun je los gaan op verschillende locaties in ...

Lees meer

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Dit jaar strijkt Popronde Groningen neer op donderdag 13 oktober. Met een spetterende line-up kun je los gaan op verschillende locaties in de hele binnenstad. Gewapend met een Popronde programma boekje mag je gratis betreden op de vetste locaties in de binnenstad. Welke act wil jij dit jaar zien?

Gratis nieuwe opkomende acts bekijken doe je bij de Popronde Groningen. Met overal live-muziek in alle genres helemaal los gaan!

De Popronde Groningen bezoeker kan gewapend met een programmaboekje van act naar act 'zappen'. De acts die spelen zijn afkomstig uit heel Nederland en krijgen middels de Popronde de mogelijkheid zich te presenteren voor publiek, pers en programmeurs van plaatselijke podia en festivals. Popronde is een kweekvijver en het festival is een opstap naar zalen en festivals buiten de eigen regio, naar een groter publiek en naar een mooie carrière in de muziek. Voorbeelden van deelnemers uit het verleden die het ver hebben geschopt: Racoon, De Staat, Dotan, Chef' Special, John Coffey, Blaudzun,The Vices, EUT, Rondé, Roosbeef, Kensington, Jeangu Macrooy, Lucky Fonz III, WIES, Nana Adjoa, Nona, Pip Blom, MEAU, GIAN en Haevn.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 13 oktober 2022 : 18:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis
gratis