Popronde Groningen

13 oktober, VRIJDAG Sint Jansstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt dit jaar weer neer in het centrum van Groningen. Ruim 40 van de meest talentvolle acts van dit moment geven acte de presence op 13 oktober. De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 10 september tot en met zater...

Lees meer

Het grootste rondreizende festival van Nederland strijkt dit jaar weer neer in het centrum van Groningen. Ruim 40 van de meest talentvolle acts van dit moment geven acte de presence op 13 oktober.

De Popronde is hét reizende muziekfestival van Nederland. Vanaf zaterdag 10 september tot en met zaterdag 3 december reizen de 99 geselecteerde acts langs 42 steden door het hele land. Singer-songwriters, rappers, rockers en producers, de Popronde is niet aan een muziekstijl gebonden en alle concerten zijn gratis toegankelijk.

Popronde tourt 12 weken door Nederland. Elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vindt in 4 verschillende steden een Popronde plaats, met elk een unieke programmering. In iedere stad is het centrum het festivalterrein en vormen de vele deelnemende locaties de etalage voor de meest talentvolle muzikanten van het moment, die in de voetstappen treden van oud-deelnemers als Kensington, Racoon, De Staat, Chef’Special, Rondé, My Baby, Wies, Froukje en Meau.

Kijk voor informatie over de Popronde, de selectie van 2022 en het programma van de steden op popronde.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 13 oktober 2022 : 20:15 - 21:00
do 13 oktober 2022 : 22:00 - 22:45

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

VRIJDAG Sint Jansstraat
Sint Jansstraat 7
9712 JM GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

gratis