Poëzieweek: Lilian Zielstra en Rosa Nova

29 januari 2023, Podium Nicolaaskerk in KLOOSTERBUREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Deze Literaire Salon valt in de Poëzieweek die dit jaar als thema Vriendschap heeft. Dichter Lilian Zielstra draagt voor uit eigen werk. Blokfluitensemble Rosa Nova onder leiding van Marianne Heeres zorgt voor de muzikale afwisseling. Lilian Zielstra (Stadskanaal, 1991) is dichter en schrijver. Ze...

Lees meer

Deze Literaire Salon valt in de Poëzieweek die dit jaar als thema Vriendschap heeft. Dichter Lilian Zielstra draagt voor uit eigen werk. Blokfluitensemble Rosa Nova onder leiding van Marianne Heeres zorgt voor de muzikale afwisseling.

Lilian Zielstra (Stadskanaal, 1991) is dichter en schrijver. Ze was stadsdichter van Groningen. In 2014 debuteerde ze met de bundel Specimen, in 2019 gevolgd door Ik zag een man met een bos bloemen naar de Nieuwstad gaan. Ze won de Frans Vogel Poëzieprijs, stond tweemaal in de finale van Write Now! en trad onder andere op bij Oerol, Explore the North en Dichters in de Prinsentuin. Ze studeerde Nederlands in Groningen en werkt bij Boekhandel Godert Walter. Het ensemble Rosa Nova bespeelt alle soorten blokfluiten, van de grote contrabas tot de bekende sopraan en de kleine sopranino. De muziek is heel divers: barokmuziek, tango’s, 16e eeuwse consortmuziek, volksmuziek uit allerlei windstreken, enz.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 29 januari 2023 : 15:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

Waar is het?

Podium Nicolaaskerk
Sint Jansstraat 8
9977 RT KLOOSTERBUREN
info@kloosterenburen.nl