Preuvenement

26 augustus t/m 28 augustus, Gouverneurstuin in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 26, 27 en 28 augustus 2022 staan de Gouverneurstuin en de Brink bol van de optredens en horecastandjes. Tijdens het Preuvenement Assen krijg je kleine voorproefjes van concerten en voorstellingen die het komende seizoen in Assen geprogrammeerd staan, en presenteren horecazaken uit Assen het beste...

Lees meer

Op 26, 27 en 28 augustus 2022 staan de Gouverneurstuin en de Brink bol van de optredens en horecastandjes. Tijdens het Preuvenement Assen krijg je kleine voorproefjes van concerten en voorstellingen die het komende seizoen in Assen geprogrammeerd staan, en presenteren horecazaken uit Assen het beste van hun kaart. Na twee karige coronajaren wordt deze 10e editie extra feestelijk. Het festival start met een cultureel voorgerecht op de vrijdagavond.

Preuvenement Assen is een gratis toegankelijk evenement voor het hele gezin. Voor de kleinsten zijn er allerlei speel- en knutselactiviteiten. Er is een keur aan eet- en drinkgelegenheden, van haute cuisine tot poffertjes. Culturele instellingen van Assen (zoals De Nieuwe Kolk, Podium Zuidhaege en Garage TDI) presenteren hun hoogtepunten van het aanstaande seizoen. Muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het Koepelpodium, het Vijverpodium en het Brinkpodium die een doorlopende en afwisselende programmering hebben.

Kijk voor de meest actuele line-up en alle praktische informatie op www.preuvenementassen.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 26 augustus 2022 : 19:00 - 23:30
za 27 augustus 2022 : 12:00 - 22:00
zo 28 augustus 2022 : 12:00 - 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: hapjes en drankjes op het festivalterrein kunnen worden afgerekend met festivalmunten.

Waar is het?

Gouverneurstuin
Brink 38
9401 KC ASSEN