Preuvenement Assen

28 augustus t/m 29 augustus, Gouverneurstuin in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Opening van het culturele en culinaire seizoen met o.a. Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Blackbird, Jason Staal en Tim Akkerman. Het Preuvenement is een tweedaags eet- en cultuurfestijn in de Gouverneurstuin en op de Brink in Assen. Op het vaste podium van de Gouverneurstuin geeft De Nieuwe Kolk op...

Lees meer

Opening van het culturele en culinaire seizoen met o.a. Tim Knol & Blue Grass Boogiemen, Blackbird, Jason Staal en Tim Akkerman.

Het Preuvenement is een tweedaags eet- en cultuurfestijn in de Gouverneurstuin en op de Brink in Assen. Op het vaste podium van de Gouverneurstuin geeft De Nieuwe Kolk op het DNK/Sligro Stage allerlei voorproefjes van hun aanstaande theater en muziekseizoen, aangevuld met acts van o.a. de Bluesstichting en eigen programmering. Achter in de tuin op het Zuidhaege/Drenthe Stage kan men genieten van optredens van lokale artiesten van onder meer de Popronde, Popsport, ICO en Podium Zuidhaege. De Brink zal dit jaar volledig in het teken staan van jong talent en urban cultuur. Bezoekers kunnen genieten van optredens door de Kunstbende, losgaan met Club17 of vanuit een zitzak kijken naar een dance battle. Dit jaar is er ook een kleinkunst-route door de stad, met sneak peaks van o.a. Garage TDI.

Alle optredens en activiteiten vinden plaats tussen een aanbod van de lekkerste hapjes en drankjes. Verspreid over het festivalterrein staat een keur aan Assense horecaondernemers die het beste van hun kaart presenteren voor een laagdrempelige prijs. Zo kan het publiek niet alleen aan cultuur proeven, maar ook verschillende restaurants uitproberen met kleine finger-foods.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 augustus 2021 : 12:00 - 22:00
zo 29 augustus 2021 : 12:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Gouverneurstuin
Brink 38
9401 KC ASSEN

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader