Prins Claus Conservatorium Composers concert

25 mei, Brouwerij Martinus in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bezetting: Eduardo Doreste (alt & sopraan sax), Michael Moore (alt sax & klarinet), Sasha Lattuca (piano), Bert van Erk (contrabas) en Steve Altenberg (drums). Afgelopen december werd dit concert i.v.m. die bekende reden verplaatst. Alsnog is het weer zover, een kwintet dat gevormd wordt met twee...

Lees meer

Bezetting: Eduardo Doreste (alt & sopraan sax), Michael Moore (alt sax & klarinet), Sasha Lattuca (piano), Bert van Erk (contrabas) en Steve Altenberg (drums).

Afgelopen december werd dit concert i.v.m. die bekende reden verplaatst. Alsnog is het weer zover, een kwintet dat gevormd wordt met twee masterstudenten van het Prins Claus Conservatorium, docenten en een andere professionele muzikant. Dit keer heeft compositiedocent Moore de Spaanse Eduardo Doreste en de Italiaanse Sasha Lattuca uitgekozen. Vanavond wordt maar weer eens bewezen dat de jazz springlevend is. Wees meer dan welkom!

Sasha Lattuca is een pianist, componist en arrangeur uit Palermo, Italië. Hij begon zijn muzikale opleiding dankzij zijn moeder, zijn eerste pianolerares. Daarna studeerde hij zeven jaar bij Stefano Iannuzzo, een Italiaanse concertpianist. In die tijd nam Sasha deel aan verschillende pianowedstrijden in Italië en behaalde goede resultaten. Hij rondde zijn bachelor- en mastermuziekopleidingen af aan het conservatorium “Alessandro Scarlatti” in Palermo. Als student van de jazzafdeling van het conservatorium won hij de eerste prijs op de “sicilian jazz academy contest 2019”. Sasha Lattuca volgt momenteel dus al zijn tweede mastermuziekopleiding.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 25 mei 2022 : 20:30 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
CJP : € 8.00

Toelichting: Students: € 8,00.

Waar is het?

Brouwerij Martinus
Kostersgang 32
9711 CX GRONINGEN

€ 15,00