uitverkocht

Prins S. en De Geit

22 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Prins S. en De Geit komt met heerlijke elektropop naar een uitverkocht Simplon. Er was eens... Prins S. en De Geit! Een nieuwe Nederlandstalige band uit Den Haag met een mix van rap, elektronische en experimentele popmuziek. Het is een beetje gek, poëtisch, vaak hilarisch, maar we worden er vooral ...

Lees meer

Prins S. en De Geit komt met heerlijke elektropop naar een uitverkocht Simplon.

Er was eens... Prins S. en De Geit! Een nieuwe Nederlandstalige band uit Den Haag met een mix van rap, elektronische en experimentele popmuziek. Het is een beetje gek, poëtisch, vaak hilarisch, maar we worden er vooral keiblij van!

Als klein prinsje was frontman Scott Beekhuizen (24) alias Prins S. al gepassioneerd én gefrustreerd door taal. Pas toen hij zijn super dyslexie leerde omarmen, vonden al die wonderschone poëtische teksten en concepten in zijn hoofd hun weg. Met Marne (zang/gitaar) en Daniël (beats/synths) raakte hij aan de praat over geiten en muziek, wat simpelweg resulteerde in Prins S. en De Geit. Tracks als 'Kinderboerderij (Keiblij)', 'Nacht' en 'Wat Jij Wil' zijn regelrecht gemaakt voor een feestje en blijven nog lang in je hoofd nagalmen. Nadat ze dé hype waren van Noorderslag, volgde een volle festivalzomer en nu is het tijd voor de allereerste clubshow in Groningen!

Deze show is uitverkocht.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : 20:00 - 0:00 ( uitverkocht )

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 11.00 € 11.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 11,00