Prinsentuinconcert: Djoeke & Wiebe Kaspers

14 augustus, Prinsentuin in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een heerlijke melancholische zondagmiddag met de diepe stem van Djoeke en de warme melodieën van Wiebe Kaspers Djoeke De muziek van de Fries/Amsterdamse zangeres en songwriter Djoeke kenmerkt zich door een melancholisch en mysterieus karakter. Haar diepe, hese stem is haar meest herkenbare troef e...

Lees meer

Een heerlijke melancholische zondagmiddag met de diepe stem van Djoeke en de warme melodieën van Wiebe Kaspers

Djoeke

De muziek van de Fries/Amsterdamse zangeres en songwriter Djoeke kenmerkt zich door een melancholisch en mysterieus karakter. Haar diepe, hese stem is haar meest herkenbare troef en kleurt van warm in het laag naar ‘haunting’ in het hoog. Geïnspireerd door artiesten als Celeste en Lana del Rey creëert zij een wereld waar kwetsbaarheid en kracht elkaar vinden. Haar teksten vertellen veelal over een tijd waarin zij zich verwijderd voelde van de buitenwereld en geven een kijkje recht in de ziel van de zangeres.

Wiebe Kaspers

Samen met zijn progressieve popband WIEBE gaf zanger/pianist Wiebe Kaspers net voor het uitbreken van Corona hun derde album ‘Y’ uit, dat helaas niet vaak op de planken kon worden opgevoerd… Nu er weer liveconcerten aan de horizon verschijnen is Wiebe de muzikale pen weer ingeklommen, en brengt hij samen met zijn virtuoze band, én een fantastisch strijkkwartet, in de Prinsentuin ook gloednieuw materiaal, naast de songs van het album ‘Y’. Je gehoor wurmt zich gemakkelijk een weg door de warme melodieën van dit pianowonder; op een bed van popmuziek vermengd met hier en daar een klassiek tintje, grijpt Wiebe je met zijn elastische stem bij de keel met teksten waardoor je voor even stil blijft staan.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 14 augustus 2022 : 14:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Prinsentuin
Prinsentuin
8911 EM LEEUWARDEN

gratis