Pro-Pain + SWIMorDROWN

18 augustus, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ze zijn intens, gedreven, meedogenloos, eerlijk, uniek, en ijzersterk. Let’s keep Pro-Pain on the road forever & ever! Pro-Pain Agressief, nauwgezet, gepassioneerd, rechtschapen – allemaal onderscheidende eigenschappen die de fundamenten van metal/hardcore-pioniers PRO-PAIN zijn gaan symboliseren. ...

Lees meer

Ze zijn intens, gedreven, meedogenloos, eerlijk, uniek, en ijzersterk. Let’s keep Pro-Pain on the road forever & ever!

Pro-Pain
Agressief, nauwgezet, gepassioneerd, rechtschapen – allemaal onderscheidende eigenschappen die de fundamenten van metal/hardcore-pioniers PRO-PAIN zijn gaan symboliseren. Sinds hun verpletterende NAIRD-genomineerde debuutalbum Foul Taste Of Freedom in 1992, behoort Pro-Pain tot de bekendste hardcore bands over de hele wereld. Hun succesvolle en benijdenswaardige carrière is voortdurend voorspoedig geweest, en toch slagen ze er nog steeds in om ruimte te vinden om te verbeteren en, belangrijker nog, om indruk te maken.

SWIMorDROWN
Het Heerenveen-based SWIMorDROWN tovert pure metallic hardcore adrenaline. Het Nederlandse kwintet heeft 14 jaar lang een absolute hel gebracht met dezelfde line-up, die ze graag op dezelfde manier willen voortzetten.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 18 augustus 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 15.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 17,50