Productiehuis Mevrouw Ogterop - Ik zou liever Angel heten

2 juni 2023, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel. Met ‘Ik zou liever Angel heten’ wacht ons een theatraal en muzikaal feest, waarin personages, teksten, kostuums en situaties elkaar in hoog tempo afwisselen. ‘Who is afraid of Virginia Woolf’ meets ‘Festen’ meets ‘Twee Stemmen’ van Jeroen Willems in dit stuk vol menselijkheid, liefdesperike...

Lees meer

Toneel.

Met ‘Ik zou liever Angel heten’ wacht ons een theatraal en muzikaal feest, waarin personages, teksten, kostuums en situaties elkaar in hoog tempo afwisselen. ‘Who is afraid of Virginia Woolf’ meets ‘Festen’ meets ‘Twee Stemmen’ van Jeroen Willems in dit stuk vol menselijkheid, liefdesperikelen en nachtelijke stiltes. Een stel krijgt in hun vakantiehuisje onverwacht bezoek van twee andere koppels. Er ontstaat een ongemakkelijke situatie; niet iedereen kent elkaar. Ze eten, drinken, drinken, drinken en praten. Zijn ze geworden wie ze wilden worden? Of verschuilen ze zich achter de rol die ze nu eenmaal toegewezen hebben gekregen in het leven? Naarmate de avond vordert, worden de gesprekken intenser en intiemer, zoeken ze de uitersten van elkaars kwetsbaarheid op en komen extreme meningen op tafel. De verhoudingen blijken heel anders te liggen dan op het eerste gezicht leek en het wordt stukje bij beetje duidelijk dat iedereen uiteindelijk maar een rol speelt. Alle rollen in ‘Ik zou liever Angel heten’ worden gespeeld door twee acteurs: Lotte Dunselman en Wouter van Oord, die voortdurend transformeren van het ene personage in het andere.
?
tekst: Jibbe Willems | met: Lotte Dunselman, Wouter van Oord en livemuzikanten

Productiehuis Mevrouw Ogterop
Productiehuis Mevrouw Ogterop is opgericht door Schouwburg Ogterop met als doel om in Drenthe professionele voorstellingen te ontwikkelen. De producties zijn toneelmatig, eigenzinnig, met een maatschappelijke relevantie en met oog voor kwaliteit. De artistieke leiding is in handen van Lotte Dunselman.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 2 juni 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 17,50