Pubquiz en Pop- & Showbizzquiz

5 januari t/m 31 december, Café De Toeter in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere woensdag en zondag om 19:00, en iedere eerste donderdag van de maand de Pop- & Showbizzquiz. Vanaf 6 juni is meespelen in De Toeter weer mogelijk! Maximaal 4 personen per te...

Lees meer

De Toeter is al meer dan 15 jaar de thuisbasis van de leukste en spannendste tweetalige pubquiz van Noord-Nederland. Iedere woensdag en zondag om 19:00, en iedere eerste donderdag van de maand de Pop- & Showbizzquiz.

Vanaf 6 juni is meespelen in De Toeter weer mogelijk! Maximaal 4 personen per team zijn toegestaan en vol=vol. Geef je snel op via de website!

Pubquiz
De livestream-pubquiz op woensdag (19.00u) en zondag (19.00u) bestaat uit 8 rondes, waarvan 6 met algemene vragen, 1 fotoronde en 1 fragmentenronde. Beide quizzen worden zowel in het Nederlands als in het Engels gegeven. Elke eerste donderdag van de maand (19.00u) zullen wij ook de Pop & Showbizzquiz livestream-pubquiz organiseren. Deze quiz bestaat uit 5 rondes vol met muziek en entertainment! Deelname voor elke onlinequiz is €12,50 per team. Vanaf 9 juni is meespelen in De Toeter ook weer mogelijk! Team van maximaal 4 personen kunnen zich opgeven via onderstaande knop!

Pop- & Showbizzquiz
Iedere eerste donderdag van de maand spelen wij de traditionele Pop- & Showbizzquiz. Bij deze quiz word je getest op je kennis van lekkere muziek en de laatste nieuwtjes op het gebied van films, showbizz en zoetsappige roddels! Geef je op met je team en speel gezellig mee voor leuke prijzen!

Speel iedere maand op de eerste donderdagavond vanaf 19:00 uur mee met de Pop- en Showbizzquiz.

Lees minder

Links

Data en tijden

dinsdag 5 januari 2021 t/m vrijdag 31 december 2021

zondag : 19:00
woensdag : 19:00
donderdag : 19:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Café De Toeter
Turfsingel 6
9712 KP GRONINGEN
050 3124499
www.cafedetoeter.nl
info@cafedetoeter.nl

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader