Puppet International: 10 talenten: ontdek jonge makers

20 oktober t/m 23 oktober, Cultureel Centrum De Plataan in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

10 minitheatertjes, 10 jonge makers en 10 korte voorstellingen. Ontdek splinternieuw werk van Nederlandse en Duitse talenten. Dit jaar geen containertheaters, maar lokalen in De Plataan! Met een strippenkaart neem je in vijf van deze minitheatertjes een kijkje. In de voorverkoop kan je alvast een st...

Lees meer

10 minitheatertjes, 10 jonge makers en 10 korte voorstellingen. Ontdek splinternieuw werk van Nederlandse en Duitse talenten. Dit jaar geen containertheaters, maar lokalen in De Plataan! Met een strippenkaart neem je in vijf van deze minitheatertjes een kijkje. In de voorverkoop kan je alvast een strippenkaart bestellen: aan de deur zijn ook nog losse kaarten te koop.

Met o.a. Phoebe Barack (NL), Valerie de Ridden & Sarah van der Meere (Maskermeiden) (NL), Josse Vessies (Chimeras Under Construction) (NL), Theatergroep Knars (NL) en makers van de Hochschule für Schauspielkunst Ernst Busch uit Berlijn.

Losse kaartjes (€3,50) zijn alleen aan de deur te koop. Online kan je alvast een 5-strippenkaart (€12,50) bestellen. Op vertoon van je e-ticket kan je je 5-strippenkaart ophalen bij een van onze informatiebalies. De strippenkaart is gedurende het hele festival geldig.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : 14:00 - 18:00

Prijzen

Volwassenen : € 3.50

Toelichting: 5-strippenkaart: €12,50.

Waar is het?

Cultureel Centrum De Plataan
Vledderstraat 3
7941 LC MEPPEL
0522247100
www.deplataan.com
info@deplataan.com