Puppet International: Cat Smits Company – Nouveau Fuck

23 oktober, Stad & Esch Beroepencollege in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Poppenspel, fysiek spel, tekst, dans, schaduwspel, muziek en video. Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Wanneer worden ze eindelijk onvermijdelijk? De voorstelling Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn. Onbeschaamd, o...

Lees meer

Poppenspel, fysiek spel, tekst, dans, schaduwspel, muziek en video.

Wanneer worden vrouwen nou eens echt gevaarlijk? Wanneer gaan ze eens schuren, bijten, pijn doen? Wanneer worden ze eindelijk onvermijdelijk? De voorstelling Nouveau Fuck geeft het antwoord: wanneer ze zichzelf zijn. Onbeschaamd, onbescheiden en radicaal vrij zijn. Dat betekent ook geil, vies, woedend en slecht. In een maatschappij die maar plek lijkt te hebben voor één type mens, wil Nouveau Fuck de ruimte oprekken zodat iedereen erin past. Plaats maken voor vrouwen en anderen. Radicale eerlijkheid. Zeg, schreeuw, tier jouw waarheid.

Gebaseerd op het gelijknamige manifest van Stella Bergsma, verwelkomen Cat Smits en Meike van den Akker het publiek in een nieuwe wereld. Een nieuwe manier van je omgeving benaderen en ongegeneerd vrij zijn. Deze hyperfeministische 18+ poppenvoorstelling is een prikkelende, uitdagende vertolking van het manifest. De scherpe, muzikale vertaling is van de hand van Bergsma zelf.

Cat Smits Company maakt pluriform, visueel totaaltheater. Poppenspel, fysiek spel, tekst, dans, schaduwspel, muziek en video zijn vaste ingrediënten. Met grote gelaagdheid en rakende thema’s spreken de voorstellingen van CSC altijd tot de verbeelding. Ze neemt het publiek mee in een ‘fantastische’ wereld waar alles kan. Krachtig in eenvoud en magisch in verbeelding. De voorstellingen van CSC raken, zijn actueel en zetten aan tot nadenken.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 23 oktober 2022 : 13:30 - 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Stad & Esch Beroepencollege
Ezingerweg 51
7943 AZ MEPPEL
www.stadenesch.nl