Puppet International: Cie Focus & Chaliwaté - Dimanche

22 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Compagnie Focus en Compagnie Chaliwaté bundelen hun krachten voor ‘Dimanche’, een “prachtige combinatie van mime, beeldend theater en video”, aldus De Standaard. Hierin schetsen de Belgische gezelschappen een geestig en teder portret van een mensheid in de chaos van klimatologische verstoringen. T...

Lees meer

Compagnie Focus en Compagnie Chaliwaté bundelen hun krachten voor ‘Dimanche’, een “prachtige combinatie van mime, beeldend theater en video”, aldus De Standaard.

Hierin schetsen de Belgische gezelschappen een geestig en teder portret van een mensheid in de chaos van klimatologische verstoringen. Terwijl de muren trillen, de wind om het huis brult en de zondvloed zich aandient, probeert een familie met verrassende vindingrijkheid het leven zijn dagelijkse gangetje te laten gaan. Ondertussen proberen drie natuurverslaggevers de laatst levende diersoorten op beeld vast te leggen.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 32.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl