Puppet International: Compagnie La Pendue - Tria Fata

20 oktober t/m 21 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geboorte, levensweg en de dood komen alledrie voorbij in deze voorstelling van het gerenommeerde Franse gezelschap La Pendue. Tria Fata, de drie lotsbestemmingen in het leven: die van de geboorte, die van de levensweg en die van de dood. Alle drie hebben we ze niet in de hand. Ze komen voorbij in d...

Lees meer

Geboorte, levensweg en de dood komen alledrie voorbij in deze voorstelling van het gerenommeerde Franse gezelschap La Pendue.

Tria Fata, de drie lotsbestemmingen in het leven: die van de geboorte, die van de levensweg en die van de dood. Alle drie hebben we ze niet in de hand. Ze komen voorbij in deze voorstelling van het gerenommeerde Franse gezelschap La Pendue.

De man met de zeis komt op bezoek bij een oude vrouw, gespeeld door Estelle Charlier. Haar tijd zit erop, maar zij kan het onvermijdelijke uitstellen als ze in vogelvlucht haar leven voorbij laat komen. En dat doet ze op verbluffende wijze met maskers en poppen, die alle transformaties van een vrouw van wieg tot graf laten zien. Hallucinerend, terwijl Martin Kaspar Lauchli als een verbazingwekkend goede one-man band op klarinet, accordeon en drums een heerlijke, mysterieuze soundscape onder de voorstelling legt.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

De vijftiende editie vindt plaats van 19 tot en met 23 oktober 2022. Save the date!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 oktober 2022 : vanaf 20:15
vr 21 oktober 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl