Puppet International: Das Laboratorium – Der Kleine Herr Winterstein

20 oktober, Gymzaal FC Meppel in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Poppentheater. Terwijl hij net begonnen is aan zijn nieuwe boek, ziet de schrijver ineens zijn nieuwe personage voor zich. Ineens was hij daar. Hij stond naast de typmachine in de kleine kamer van de schrijver. Het boek gaat over Roman Winterstein, een beroemde joodse violist.Hij vertelt de schrijv...

Lees meer

Poppentheater.

Terwijl hij net begonnen is aan zijn nieuwe boek, ziet de schrijver ineens zijn nieuwe personage voor zich. Ineens was hij daar. Hij stond naast de typmachine in de kleine kamer van de schrijver. Het boek gaat over Roman Winterstein, een beroemde joodse violist.Hij vertelt de schrijver ??zijn levensverhaal en samen duiken ze in de jaren veertig Berlijn in.

Das Laboratorium maakt kleine intieme voorstellingen die je vaak tot tranen toe roeren. Jarenlang waren ze in vrijwel elke editie van Puppet International te zien. Nu zijn ze terug! Vakmanschap voor de échte poppenspelliefhebbers.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 oktober 2022 : 16:00 - 17:15

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Gymzaal FC Meppel
Prinses Marijkestraat 4
7941 ET MEPPEL

€ 15,00