Puppet International: Fekete Seretlek & Studio DAMÚZA – KAR

20 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziek en theater, cabaret en intiem objectentheater. De glazen rinkelen, de drank vloeit rijkelijk en op de achtergrond is het rouworkest hoorbaar. Tijdens een chaotisch en uitbundig rouwdiner komen fragmenten uit het leven van de overleden persoon voorbij. Een combinatie van bewegingen, muziek, w...

Lees meer

Muziek en theater, cabaret en intiem objectentheater.

De glazen rinkelen, de drank vloeit rijkelijk en op de achtergrond is het rouworkest hoorbaar. Tijdens een chaotisch en uitbundig rouwdiner komen fragmenten uit het leven van de overleden persoon voorbij. Een combinatie van bewegingen, muziek, woorden en voorwerpen brengt de doden en de verbeelding van de dinergasten tot leven. Met levendige, originele muziek van accordeon, percussie, viool, cello, bas en vijf vocalisten wordt een bijzondere mix neergezet van muziek en theater, cabaret en intiem objectentheater.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 oktober 2022 : 21:15 - 22:15

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 20,00