Puppet International: Hapas-Route

20 oktober t/m 23 oktober, Cultureel Centrum De Plataan in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van theater? Dat kan tijdens de Hapas-Route! Drie voorstellingen, drie restaurants. Op zijn orgelbakfiets betovert Rogier Kappers, alias De Glazendraaier, zijn publiek met de ijle klanken van zijn glasorgel. Fußtheater Anne Klinge laat je kennism...

Lees meer

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van theater? Dat kan tijdens de Hapas-Route! Drie voorstellingen, drie restaurants. Op zijn orgelbakfiets betovert Rogier Kappers, alias De Glazendraaier, zijn publiek met de ijle klanken van zijn glasorgel. Fußtheater Anne Klinge laat je kennismaken met ober Rudi, die in zijn restaurant zonder gasten steeds een huilende baby hoort. En in ‘Die Kartoffelkomödie’ van Ulrike Andersen komen aardappelen tot leven. Ja, je leest het goed: aardappelen! Genaamd König Hansa en Prinzessin Bintje.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : 12:00 - 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 40.00

Waar is het?

Cultureel Centrum De Plataan
Vledderstraat 3
7941 LC MEPPEL
0522247100
www.deplataan.com
info@deplataan.com

€ 40,00