Puppet International: Javier Aranda - VIDA

22 oktober t/m 23 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Javier Aranda maakte deze prijswinnende, intieme, grappige en oogverblinde voorstelling over het verstrijken van de tijd. Het onverbiddelijke verstrijken van de tijd. Of we het nu willen of niet: we krijgen er allemaal mee te maken in het leven en hoe ouder we worden, des te sneller de tijd lijkt t...

Lees meer

Javier Aranda maakte deze prijswinnende, intieme, grappige en oogverblinde voorstelling over het verstrijken van de tijd.

Het onverbiddelijke verstrijken van de tijd. Of we het nu willen of niet: we krijgen er allemaal mee te maken in het leven en hoe ouder we worden, des te sneller de tijd lijkt te gaan. De Spanjaard Javier Aranda maakte er ‘Vida’ over. Deze prijswinnende, intieme, grappige en oogverblinde voorstelling is een tour de force van handpoppenspel. Hij vertelt het levensverhaal van zijn oude moedertje met alleen zijn handen en allerlei dingen die hij in haar oude naaimand tegenkomt. Een leven vol tederheid, plezier, verdriet, intelligentie en elke andere denkbare emotie: Aranda brengt haar woordeloos tot leven in dit theatraal juweeltje!

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

De vijftiende editie vindt plaats van 19 tot en met 23 oktober 2022. Save the date!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : vanaf 16:00
zo 23 oktober 2022 : vanaf 12:00

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 17,50