Puppet International: Meppeler Kamerkoor Cigale & Studio de Maan

23 oktober, De Samenstroom in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lichtbeelden en koorzang Martin Boverhof en het Meppeler Kamerkoor Cigale nemen je mee op een betoverende reis naar een sfeervolle wereld, ver weg van de alledaagse werkelijkheid. Veelkleurige lichtbeelden en meerkleurige koorklank versmelten met elkaar en bieden een unieke ervaring. Ze brengen je ...

Lees meer

Lichtbeelden en koorzang

Martin Boverhof en het Meppeler Kamerkoor Cigale nemen je mee op een betoverende reis naar een sfeervolle wereld, ver weg van de alledaagse werkelijkheid. Veelkleurige lichtbeelden en meerkleurige koorklank versmelten met elkaar en bieden een unieke ervaring. Ze brengen je onder andere naar een plek waar de zang van de nachtegaal kan klinken, waar de weldadige rust van de slaap kan komen of waar de adembenemende schoonheid van het Noorderlicht kan worden ervaren. Kortom, laat je in vervoering brengen met je ogen en oren.

Martin Boverhof vormt samen met Anne Gentenaar Studio de Maan. Eind jaren ’90 startten zij hun creatieve en culturele ontdekkingsreis via muziek, beamers, camera’s, video-effecten en digitale media. Hiermee staan zij aan de basis van de VJ-kunst en projection design. Martin heeft veel ervaring met het ‘vertalen’ van muziek naar beeld met speciale effecten.

Het Meppeler Kamerkoor Cigale bestaat bijna 40 jaar, streeft naar een hoog niveau van koorzang en kan uiteenlopend repertoire aan. Jaarlijks geeft het drie tot vier concertprogramma’s. Het koor staat onder leiding van Marion Bluthard.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 23 oktober 2022 : 15:00 - 15:45

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

De Samenstroom
Groenmarktstraat 4
7941 KS MEPPEL
0522247452
kerkelijkbureau@pgmeppel.nl