Puppet International: Poppenspel in het Onderwijs

20 oktober, Cultureel Centrum De Plataan in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op interactieve wijze laat Margot Wouterse-Schmitz (ontwikkelaar en trainer Speelpleziermethodiek) beroepskrachten en geïnteresseerde poppenspelers kennismaken met de Speelpleziermethodiek. Zie en ervaar je hoe je in de kinder- en peuteropvang en in kleutergroepen aan de hand van spel met diverse so...

Lees meer

Op interactieve wijze laat Margot Wouterse-Schmitz (ontwikkelaar en trainer Speelpleziermethodiek) beroepskrachten en geïnteresseerde poppenspelers kennismaken met de Speelpleziermethodiek. Zie en ervaar je hoe je in de kinder- en peuteropvang en in kleutergroepen aan de hand van spel met diverse soorten poppen en knuffels de ontwikkeling van kinderen kan stimuleren. Denk aan een uitbreiding van de woordenschat en het stimuleren van spel, spraak en empathisch vermogen.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 oktober 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Cultureel Centrum De Plataan
Vledderstraat 3
7941 LC MEPPEL
0522247100
www.deplataan.com
info@deplataan.com

gratis