Puppet International: Productiehuis Valentijn – Stapelgek

19 oktober, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Poppentheater (3+). Valentijn verbeeldt het stapelgekke verhaal over bouwen, stapelen, doorzetten, en nooit opgeven: ‘Sjoerd en de Stapelstad’ van Menger & Ganzeman. Er wordt volop gebouwd in het gezellige stadje, want de grote mensen willen meer en meer, voller en voller. Zo vol, dat er weinig rui...

Lees meer

Poppentheater (3+).

Valentijn verbeeldt het stapelgekke verhaal over bouwen, stapelen, doorzetten, en nooit opgeven: ‘Sjoerd en de Stapelstad’ van Menger & Ganzeman. Er wordt volop gebouwd in het gezellige stadje, want de grote mensen willen meer en meer, voller en voller. Zo vol, dat er weinig ruimte voor kinderen overblijft om buiten te spelen. Een van de kinderen, Sjoerd, verzint een stapelgek plan om meer speelruimte te maken voor hem en zijn vriendjes. Zonder woorden, met veel (bouw)geluiden en grappige slapstickachtige situaties met blokjes en houten poppetjes (de bouwertjes) laten de spelers het spannende en gedurfde plan van Sjoerd zien.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 19 oktober 2022 : 15:00 - 15:45

Toelichting: premiere

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 10,00