Puppet International: Studio de Maan – De Toren Danst

21 oktober, Kerkplein in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op vrijdagavond verzamelen we op het Kerkplein voor een wel heel bijzonder spektakel: de toren van de kerk komt tot leven! Een caleidiscopische ervaring vol kleuren, vormen en licht. De projecties van Studio de Maan (Martin Boverhof) zijn gemaakt in samenwerking met kinderen en jongeren uit Meppel. ...

Lees meer

Op vrijdagavond verzamelen we op het Kerkplein voor een wel heel bijzonder spektakel: de toren van de kerk komt tot leven! Een caleidiscopische ervaring vol kleuren, vormen en licht. De projecties van Studio de Maan (Martin Boverhof) zijn gemaakt in samenwerking met kinderen en jongeren uit Meppel. Illustraties van de Meppeler kinderen en de choreografieen van de dansstudenten van Scala zijn verwerkt to een magisch kleurenpalet dat de toren doet dansen.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 21 oktober 2022 : 19:30 - 20:00
vr 21 oktober 2022 : 20:30 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: beslis na afloop wat je betaalt.