Puppet International: Theater van de Droom – Pegel & Kegel

23 oktober, Cultureel Centrum De Plataan in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Pegel & Kegel is een voorstelling vol beelden en rituelen, en laat zich het beste omschrijven als een wonderbaarlijke droom, een (droom)reis met maskers, poppen en objecten… Met fascinerende muziek en instrumenten neemt Theater van de Droom je mee in hun bijzondere figurentheater. Deze nieuwe duo-ma...

Lees meer

Pegel & Kegel is een voorstelling vol beelden en rituelen, en laat zich het beste omschrijven als een wonderbaarlijke droom, een (droom)reis met maskers, poppen en objecten… Met fascinerende muziek en instrumenten neemt Theater van de Droom je mee in hun bijzondere figurentheater. Deze nieuwe duo-maskervoorstelling van Jeroen en Laura Boerwinkel is mede geïnspireerd door de werken van kunstschilder Stasys.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 23 oktober 2022 : 13:00 - 13:25

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

Cultureel Centrum De Plataan
Vledderstraat 3
7941 LC MEPPEL
0522247100
www.deplataan.com
info@deplataan.com