Puppet International: Theatre Lejo – Hands up!

22 oktober, De Samenstroom in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Lejo reisde met zijn grappige en poëtische poppenspel al van New York tot Tokyo en van Moskou tot Madrid. En nu komt hij naar Meppel! Met niets meer dan zijn blote handen en houten ogen heeft Lejo een unieke, frisse stijl van poppentheater gecreëerd. Je vergeet vrijwel direct dat je ‘gewoon’ naar tw...

Lees meer

Lejo reisde met zijn grappige en poëtische poppenspel al van New York tot Tokyo en van Moskou tot Madrid. En nu komt hij naar Meppel! Met niets meer dan zijn blote handen en houten ogen heeft Lejo een unieke, frisse stijl van poppentheater gecreëerd. Je vergeet vrijwel direct dat je ‘gewoon’ naar twee handen aan het kijken bent!”Hands up!” is een levendige, woordeloze voorstelling vol muziek. Een luidruchtige hond, twee tapdansers, een koe met een eetstoornis, een heel kinderkoor – inclusief de dirigent – en vele anderen betreden het podium.

Onder de naam ‘Lejo’ maakt Leo Petersen al sinds 1995 voorstellingen en filmpjes met zijn poppen. Wat begon als een studieproject groeide uit tot een act waarmee hij de hele wereld over reist. In Nederland en Vlaanderen is Lejo vooral bekend door de filmpjes die hij maakte voor Sesamstraat.

Na afloop van de voorstelling kan je je eigen Lejo-poppetje maken!

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : 14:00 - 14:30
za 22 oktober 2022 : 16:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : € 5.00
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

Waar is het?

De Samenstroom
Groenmarktstraat 4
7941 KS MEPPEL
0522247452
kerkelijkbureau@pgmeppel.nl

€ 5,00