Puppet International: VOX Muziektheater, Martine van Ditzhuyzen & Linde Schinkel – Poor Thing

20 oktober, Stad & Esch Beroepencollege in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziektheater. Alles vergaat. Is dat treurig? Ja. Alléén maar? Nee. Poor Thing laat zien én horen dat er aan vergankelijkheid heel wat meer te beleven valt dan alleen maar droefheid. Als drie muzikale uitvaartverzorgers stuiten op een kast vol spullen van een anonieme overleden vrouw, besluiten ze...

Lees meer

Muziektheater.

Alles vergaat. Is dat treurig? Ja. Alléén maar? Nee. Poor Thing laat zien én horen dat er aan vergankelijkheid heel wat meer te beleven valt dan alleen maar droefheid.

Als drie muzikale uitvaartverzorgers stuiten op een kast vol spullen van een anonieme overleden vrouw, besluiten ze haar sporen te volgen in een poging haar vergeten leven te reconstrueren. Terwijl er weemoedige 17e-eeuwse luitliederen klinken, ontvouwt de kast zich tot een ceremonie van stillevens. Liefdevol en met een vleugje humor vertellen de uitvaartverzorgers over vervlogen tijden. Stap voor stap wordt de sluier opgelicht van de schoonheid die achter vergankelijkheid schuilgaat.

Verwacht bij VOX Muziektheater geen zwartgalligheid. Wél een voorstelling vol ontroerende zang en fantasievol spel over alledaagse situaties waarin iedereen zich kan herkennen. Poor Thing is een ode aan de melancholie, en daarmee de ultieme omarming van het leven.

Over VOX Muziektheater
VOX brengt muziek uit vervlogen tijden eigentijds tot leven. Met klassieke zang als vertrekpunt maakt het beeldende muziektheatervoorstellingen met objecten en poppen. Met een gelijkwaardige dialoog tussen beide disciplines en de speelse gelaagdheid tussen muziek en beeld biedt VOX toegankelijke voorstellingen die een breed publiek kunnen bereiken en boeien.

Puppet International is hét belangrijkste festival voor poppen- en objectentheater van Nederland en Vlaanderen. Laat je verwonderen door de magie van beeldend theater op ruim 25 locaties door heel Meppel. Met meer dan 250 voorstellingen van ruim 45 (inter)nationale makers en gezelschappen belooft Puppet International verrassing, vermaak en verdieping voor jong en oud.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 oktober 2022 : 19:00 - 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Stad & Esch Beroepencollege
Ezingerweg 51
7943 AZ MEPPEL
www.stadenesch.nl