Purpendicular feat. Ian Paice

11 december, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ian Paice, de legendarische drummer van Deep Purple en het enige overgebleven lid uit de beginperiode, komt naar Sneek! Hij treedt op met Purpendicular, volgens velen de allerbeste tribute-act. Purpendicular is ‘the next best thing’ als Deep Purple niet in de buurt is. Ze zijn zelfs de enige tribut...

Lees meer

Ian Paice, de legendarische drummer van Deep Purple en het enige overgebleven lid uit de beginperiode, komt naar Sneek! Hij treedt op met Purpendicular, volgens velen de allerbeste tribute-act.

Purpendicular is ‘the next best thing’ als Deep Purple niet in de buurt is. Ze zijn zelfs de enige tribute-act die heeft gespeeld met alle leden van de beroemde Britse hardrockgroep. De band voegt daar een nieuwe episode aan toe met een reeks concerten samen met niemand minder dan Ian Paice.

Paice is op tournee om zijn Best-Of-Classic-Deep Purple-Show op het podium te brengen. Zo zullen klassiekers als ‘Child in time’, ‘Black Night’, ‘Woman from Tokyo’, ‘Hush’ en ‘Smoke on the Water’ zeker voorbij komen!

En wie beter kun je dan bij je hebben dan Purpendicular? Met eindeloze aanbevelingen van Deep Purple-fans, muziekbladen, promoters en de Deep Purple-leden hebben we te maken met een van de allerbeste en meest geboekte Deep Purple-tributebands ter wereld. Zo niet de nummer één. Met de zorgvuldig gekozen, internationale samenstelling van professionele muzikanten benadert Purpendicular het geluid van een van de meest innovatieve en succesvolste rockbands uit de jaren zeventig.

Purpendicular trad ook op met onder anderen Pink Floyd, Ozzy Osbourne, Toto, Gary Moore, Black Sabbath en Level 42.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 december 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 28.00 € 25.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 28,00