Quartetto di Cremona

9 oktober, Bonifatiuskerk in OLDEBERKOOP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Concert door het beroemde Italiaanse Quartetto di Cremona in Oldeberkoop Het beroemde Italiaanse strijkkwartet Quartetto di Cremona treedt op 9 oktober om 20.00u op in de Bonifatiuskerk te Oldeberkoop. Let op, dit is op een zondagavond! Het kwartet is zeer regelmatig te horen op de grote internati...

Lees meer

Concert door het beroemde Italiaanse Quartetto di Cremona in Oldeberkoop

Het beroemde Italiaanse strijkkwartet Quartetto di Cremona treedt op 9 oktober om 20.00u op in de Bonifatiuskerk te Oldeberkoop. Let op, dit is op een zondagavond!

Het kwartet is zeer regelmatig te horen op de grote internationale concertpodia, gerenommeerde muziekfestivals en het treedt op voor radio en televisie. De musici bespelen oude instrumenten uit de 17e en 18e eeuw van de hand van beroemde Italiaanse meesterbouwers. Cremona is vanouds de stad van vioolbouwers.

Op het programma staat het eerste strijkkwartet van Arnold Schönberg, met de uitvoering waarvan het Quartetto di Cremona onlangs in de Verenigde Staten veel lof oogstte. Verder hoort u Crisantemi van Giacomo Puccini en het enige strijkkwartet van Guiseppe Verdi.

Voor scholieren is aantal vrijkaarten beschikbaar

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 9 oktober 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00
Kinderen : € 10.00 (t/m 18 jaar)

Waar is het?

Bonifatiuskerk
Willinge Prinssstraat 2
8421 PE OLDEBERKOOP