Raamexpositie

1 juli t/m 31 juli, Oosterparkwijk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Raamexpositie is een kunstproject door de hele Oosterparkwijk. Meer dan 70 lokale kunstenaars (amateur en professioneel) exposeren hun werk achter hun eigen raam of op een gastlocatie. In de gehele maand juli kunt u met een wandelkaart op pad om zeer divers werk te bekijken. Bewonder de Oosterp...

Lees meer

De Raamexpositie is een kunstproject door de hele Oosterparkwijk. Meer dan 70 lokale kunstenaars (amateur en professioneel) exposeren hun werk achter hun eigen raam of op een gastlocatie.

In de gehele maand juli kunt u met een wandelkaart op pad om zeer divers werk te bekijken. Bewonder de Oosterparkse schilderkunst, ontdek verfraaide kroonluchters en verwonder u over miniatuurmeubels van Rietveld. Ook scholen, bedrijven en organisaties uit de wijk doen mee. Zo hebben de leerlingen van de Siebe Jan Boumaschool en de Borgmanschool symbolisch afscheid genomen van hun schoolpand en samen met een kunstenaar kunstwerken gemaakt.

De wandelkaart is digitaal te downloaden via www.bijvrijdag.nl/raamexpositieoosterparkwijk. Een papieren wandelkaart kunt u op diverse locaties in de Oosterparkwijk afhalen: Jumbo, WIJ Oosterparkwijk, Stadsrestaurant Het Oude Politiebureau, Bie de Buuf en bij de Paradijsvogeltuin. Aan de hand van de locaties op de kaart kunt u zelf uw ideale wandelroute samenstellen. Laat u verrassen en geniet van kunst in de wijk!

Dit community artproject is een bewonersinitiatief in samenwerking met WIJ Oosterparkwijk en VRIJDAG.

Lees minder

Links

Data en tijden

donderdag 1 juli 2021 t/m zaterdag 31 juli 2021

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader