Rachel Croft & Kentucky Snake Oil

9 december, Podium Gorter in BALK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Rachel Croft. Volgens de BBC een uitzonderlijke singer-songwriter. Gecombineerd met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en zang van Kentucky Snake Oil. Met haar rijke melodieën en mix van rock, soul en indie stijl, heeft Rachel Croft een grote internationale bekendheid verworven. Door de BBC beschreve...

Lees meer

Rachel Croft. Volgens de BBC een uitzonderlijke singer-songwriter. Gecombineerd met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en zang van Kentucky Snake Oil.

Met haar rijke melodieën en mix van rock, soul en indie stijl, heeft Rachel Croft een grote internationale bekendheid verworven. Door de BBC beschreven als een zeer uitzonderlijke singer-songwriter. Dit donkere, bluesy en vrouwelijk vooruitstrevend repertoire, gecombineerd met Rachels formidabele aanwezigheid op het podium is een optreden dat niet gemist mag worden. Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns. De band speelt een gevarieerd repertoire met onder andere nummers die bekend zijn van Johnny Cash, Bruce Springsteen, Hank Williams en Mumford & Sons.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 december 2022 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Podium Gorter
Raadhuisstraat 27
8561 BH BALK
www.podiumgorter.nl

€ 15,00