Ralph de Jongh - Quatro Tour Levenslijn

25 maart 2023, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Singer-songwriter; blues. Met twee geweldige muzikanten gaat Ralph op zoek naar de muzikale momenten die voor hem beslissend zijn geweest, zoals de ontmoeting in 2004 met Harry Muskee in Amen, de legendarische zanger van Cuby and the Blizzards. Harry beloofde hem meteen een theatertour van twee sei...

Lees meer

Singer-songwriter; blues.

Met twee geweldige muzikanten gaat Ralph op zoek naar de muzikale momenten die voor hem beslissend zijn geweest, zoals de ontmoeting in 2004 met Harry Muskee in Amen, de legendarische zanger van Cuby and the Blizzards. Harry beloofde hem meteen een theatertour van twee seizoenen en schreef een aanbevelingsbrief voor Ralph. Twee jaar later speelde hij op het biljart in Grolloo, toen Harry met pensioen ging en 65 jaar werd. Zo werd de daarop volgende tour ‘Route 65 & Route 66’ afgetrapt.

Deze avond in vanBeresteyn vertelt Ralph over zijn ontmoeting met Elmore James van Dodewaard in Roosendaal en daaruit voortvloeiend zijn ontmoeting met Junior Wells. Alsook zijn ontmoeting met Alvaro de la Fuente, een Spaanse gitarist die Ralph introduceerde in de flamenco en jazzpianist Harmen Fraanje die Ralph in contact bracht met Thelonious Monk.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 25 maart 2023 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.50

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 15,50