Ramblin' Boots

2 oktober, MFA Mejander in OLDEBERKOOP

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zondagmiddag 2 oktober is er een optreden van de country formatie Ramblin' Boots in het Grand café van de MfA aan de Willinge Prinsstraat 24 in Oldeberkoop. Dit optreden begint om 14:30 uur en de entree bedraagt € 10.- Ramblin' Boots timmert stevig aan de weg en is momenteel de succesvolste coun...

Lees meer

Op zondagmiddag 2 oktober is er een optreden van de country formatie Ramblin' Boots in het Grand café van de MfA aan de Willinge Prinsstraat 24 in Oldeberkoop. Dit optreden begint om 14:30 uur en de entree bedraagt € 10.-

Ramblin' Boots timmert stevig aan de weg en is momenteel de succesvolste countryband van Europa. Bij deze band staat veelzijdigheid voorop, zowel in muziek als in samenstelling. Vingervlugge fiddle licks, prachtige pedal-steel partijen en fingerpickin' gitaar partijen rollen over het podium. Samen met hun prachtige meerstemmigheid brengt Ramblin' Boots de countrymuziek tot leven. Traditionele country muziek, bluegrass, moderne country, country rock, rock 'n roll. Het komt allemaal voorbij. Niet enkel covers, maar ook veel eigen muziek!

De band, begin 2018 gestart, is inmiddels zeer geliefd zowel in Nederland als ook internationaal. De vele optredens voor radio en tv maakten dat de band werd uitgeroepen tot winnaar in de DCMA categorieën ‘Best New Country band in 2018’ en ‘Best Accoustic Band 2018’. Dat is pas binnenkomen in de country-wereld!

Ieder jaar tourt de band door Europa. De liefde voor countrymuziek wordt verspreid in landen als België, Duitsland, Denemarken, Polen, Noorwegen, Zweden en Litouwen. Een grote wens van elk van de muzikanten van de band wordt werkelijkheid! In 2019 komt de allergrootste droom uit: de band wordt uitgenodigd in Amerika te spelen. Tweemaal in Myrtle Beach, in het voorprogramma van de Australische band 'The Davisson Brothers' en tweemaal in, jawel, Nashville! In 2020 brengt de band haar eerste full album uit met puur en alleen originals!

Lees minder

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 14:30 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : € 10.00

Waar is het?

MFA Mejander
Willinge Prinsstraat 24
8421 PE OLDEBERKOOP

€ 10,00