Ramon Chartrer - Opperhond

4 februari 2023, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaretier en zanger Ramon Chatrer (oud-Frans voor ‘castreren’) won in 2020 de jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij was te horen met een muzikale column bij Giel Beelen op NPO Radio 2 en vorig jaar haalde hij de finale van het Amsterdams Kleinku...

Lees meer

Cabaretier en zanger Ramon Chatrer (oud-Frans voor ‘castreren’) won in 2020 de jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij was te horen met een muzikale column bij Giel Beelen op NPO Radio 2 en vorig jaar haalde hij de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

In ‘Opperhond’ vraagt Ramon zich af waarom we ons altijd gedragen zoals van ons wordt verwacht? Hij neemt het op voor jou en alle andere mensen die er nét niet bij horen. Bij Ramon hoor jij er wel bij, zelfs zonder rijbewijs of zonder tatoeages en zéker zonder schemerlamp. “Ramon is niet alleen een goede speler en zanger, maar ook een intrigerende maker.” (jury Groninger Studenten Cabaret Festival)

Lees minder

Links

Data en tijden

za 4 februari 2023 : 20:15 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 16.50

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 16,50