Reggae Summer Sessions #1: Black Omolo en Jah Sound International

27 juni, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geniet van een relaxte zomer met de Reggae Summer Sessions! In een sfeervolle ambiance beginnen we zondag 27 juni met de alom geprezen zangeres Black Omolo en het Sneker collectief Jah Sound International. Met haar unieke, krachtige stem en opbeurende teksten brengt Black Omolo je deze middag een t...

Lees meer

Geniet van een relaxte zomer met de Reggae Summer Sessions! In een sfeervolle ambiance beginnen we zondag 27 juni met de alom geprezen zangeres Black Omolo en het Sneker collectief Jah Sound International.

Met haar unieke, krachtige stem en opbeurende teksten brengt Black Omolo je deze middag een trance. Daarbij zorgen we voor een ultieme rastavibe om er een extra sfeervolle zondagmiddag van te maken.

'Empress' Black Omolo maakt sinds haar vijfde al muziek. Ze werd in 1989 geboren in Kenia en groeide op in Nederland, waar ze onder andere in een kerkkoor zong. Geïnspireerd door zangeressen als Lauryn Hill, Tracy Chapman, Erykah Badu en Anouk ging de muziek een steeds grotere rol te spelen in haar leven. Daarbij raakte Black Omolo meer en meer in de ban van de muziek uit haar geboorteland.

Black Omolo begon als achtergrondzangeres, maar het duurde niet lang voordat ze zelf in het middelpunt zou staan. Ze werkte jarenlang samen met de Nederlandse reggaegroep Gideon Grounds. In 2013 bracht ze haar eerste eigen plaat uit: Love Your Life. Dat jaar toerde ze ook enkele maanden door Oost-Afrika. Vanaf 2014 volgden er concerten en festivals in heel Europa; van Denemarken tot Oostenrijk, Tsjechië tot Spanje. Ook ging ze naar Jamaica, waar ze een videoclip opnam en samenwerkte met Exile D Brave & Kazam Davis. De afgelopen jaren trad ze ook op in onder meer Brazilië, Mexico, Oekraïne, Ethiopië en haar geboorteland Kenia. In 2016 verscheen haar tweede album: Roots & Dub.

Jah Sound International is een te gekke reggae- en dancehall soundsystem waarbij allerlei soorten reggae voorbij komen. Een reis door de muzikale geschiedenis van Jamaica! Jah Sound International is een bekend gezicht bij festivals in binnen- en buitenland. Zo werden onder meer Reggae Geel (België), het Summurjam Festival (Duitsland), Bongo Bongo Splash (Duitsland), het Music in the Sun-festival (Groot-Brittannië), het Rototom Festival (Italië, Spanje) en het Drum Rhytm Festival (Nederland) aangedaan.

Reggae Summer Sessions #2 is op zaterdag 24 juli. De derde editie volgt op zaterdag 28 augustus.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 juni 2021 : vanaf 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 12.50 € 10.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader