Remme

29 oktober, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het uitzonderlijke talent van remme (22) als zanger, songwriter en multi-instrumentalist is onmiskenbaar. Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber schrijft hij krachtige, eclectische en zorgvuldig uitgewerkte popsongs. Remme zijn single ’The Moment’ werd een r...

Lees meer

Het uitzonderlijke talent van remme (22) als zanger, songwriter en multi-instrumentalist is onmiskenbaar. Geïnspireerd door Fleetwood Mac, Jeff Buckley, Michael Jackson en Justin Bieber schrijft hij krachtige, eclectische en zorgvuldig uitgewerkte popsongs.

Remme zijn single ’The Moment’ werd een regelrechte hit in Nederland rondom het Europees Kampioenschap voetbal en met zijn nummers ‘Get Older’, ‘Lose Touch’ en ’Something Real’ belandde hij in de radio-charts in o.a. Duitsland, Frankrijk en Tsjechië. Nu wordt hij getipt als een van de meest opwindende nieuwe artiesten van het jaar. Er zit een oude ziel in remme, die momenten uit de dagelijkse chaos filtert om ze te transformeren in tijdloze, beklijvende liedjes. Na zijn show op Pinkpop komt hij dit najaar terug naar de clubs in Nederland, waarbij hij op 29 oktober in de bovenzaal van Simplon staat!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 29 oktober 2022 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 15,00