René Pluijm - Pluijm's eetbare wereld

8 oktober, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

René Pluijm wordt vaak afgeschilderd als 'Eetgewoonteverbeteraar' of 'Culinair avonturier'. Hij verafschuwt routine ('Leve het onbekende!') en is altijd hongerig naar 'meer'. Het heeft alles te maken met zijn intrinsieke drijfveer: mensen met ongebreideld enthousiasme inspireren om anders te denken...

Lees meer

René Pluijm wordt vaak afgeschilderd als 'Eetgewoonteverbeteraar' of 'Culinair avonturier'. Hij verafschuwt routine ('Leve het onbekende!') en is altijd hongerig naar 'meer'.

Het heeft alles te maken met zijn intrinsieke drijfveer: mensen met ongebreideld enthousiasme inspireren om anders te denken; wat is de invloed van ons eetgedrag op ALLES? Serious Pleasure noemt hij het.

Gedurende zijn reizen voor het TV programma 'Pluijms Eetbare Wereld' zuigt René informatie op uit de vele culturen die hij onderzoekt. Jong en oud, arm en rijk, blank of kleurrijk, in alle windstreken staat voedsel steeds centraal.

In een theatrale caleidoscoop van culturen neemt René je in deze interactieve, vlammende voorstelling aan de hand, laat pakkende beelden zien uit de tv-serie, etaleert zijn visie op ons eetgedrag nu en in de toekomst en beantwoordt vragen. En… wellicht is er ook nog iets te proeven!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 oktober 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 22.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl

€ 22,00