René van Meurs - 2636

26 november, De Tamboer in HOOGEVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol grappen. René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken. Verantwoordelijkheid nemen, ...

Lees meer

Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol grappen.

René staat aan de vooravond van een nieuwe fase! Met z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken.

Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar nog niet klaar voor bent en je gewoon nog wat wil dollen? Misschien kun je dan het beste terug naar de basis. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen.

Laat René er maar weer een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten nog altijd bomvol steengoede grappen.

Over René van Meurs
René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor Neerlands Hoop.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 20:30 - 23:59

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

Waar is het?

De Tamboer
Hoofdstraat 17
7902 EA HOOGEVEEN
0528 280180
www.detamboer.nl
info@detamboer.nl