Renate Reijnders - Het Liefdescollege 2.0

11 februari 2023, Gashouder Podium in DEDEMSVAART

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Theatercollege door deze comédienne en liefdesprofessor. Speciaal voor Valentijnsdag: hilarische tips & tricks over... de liefde! We gaan terug naar de schoolbanken. Met rooie koontjes. Van het lachen vooral. Want liefdesprofessor Renate Reijnders is een rasechte comédienne en bovenmeester in de z...

Lees meer

Theatercollege door deze comédienne en liefdesprofessor.

Speciaal voor Valentijnsdag: hilarische tips & tricks over... de liefde!

We gaan terug naar de schoolbanken. Met rooie koontjes. Van het lachen vooral. Want liefdesprofessor Renate Reijnders is een rasechte comédienne en bovenmeester in de zelfspot.

Dit LIEFDESCOLLEGE is cabaret, show en college ineen en zit bomvol hilarische facts en bruikbare do’s en don’ts bij alle soorten liefdesperikelen. Zo krijg je flirttips maar ook allerlei tips om een relatie leuk te houden, een date aan de haak te slaan of oude liefdes nieuw leven in te blazen. Renate helpt je als een ware cupido op weg. Ook een liefdesquiz ontbreekt niet!

Na een avond lang lachen ben je niet alleen heel veel wijzer geworden, maar ben je gegarandeerd een topcoureur in het relatieverkeer!

Dus kom samen met je lief, vriend of vriendin, iemand waar je liefdesoog op is gevallen of gezellig met iemand waar je van houdt naar HET LIEFDESCOLLEGE! Valentijnsdag gaat na dit alles gegarandeerd geweldig worden! Na de voorstelling hebben we nog een aantal leuke verassingen voor je in petto??

Lees minder

Links

Data en tijden

za 11 februari 2023 : 20:15 - 22:15

Prijzen

Volwassenen : € 17.50

Toelichting: incl. koffie/thee voor aanvang.

Waar is het?

Gashouder Podium
Oude Zuidwolderstraat 13
7701 AZ DEDEMSVAART

€ 17,50